Schalins Ringar

 

Schalins Förlovningsringar

Schalins Vigselringar

Schalins Ringar

Svensktillverkade ringar sedan 1944. Perfekt ämnade som förlovningsringar att hålla livet ut. En ring från Schalins bör betraktas som ett svensk hantverk. Ringarna tillverkas alltid genom att smältas i deras egna ugnar på traditionellt vis. Ringarna tillverkas i olika metaller. Välj guldring i 18K, 14K, 9K. Vi på Guld Sverige är väldigt stolta återförsäljare av Nordens största ringtillverkare. Tillsammans med Schalins kan vi erbjuda personliga anpassningar av alliansringarna och diamantringar ur deras sortiment.

Erbjuder flera olika serier, bland annat förlovningsringarna i Tusenserien som är utmärkt för er som söker guldringar av lättare känsla utan att påverka kvaliteten. Med inspiration från Europas städer, finner ni gränslös kärlek i den flerfärgade ringserien Color of Europe. Klassiska vigselringar som har det lilla extra samt är tillverkade i äkta guld hittas i Schalins Ouvertyr. Enkel design med stilren smyckning rekommenderas ett titt på Schalins Harmoni.

För paret som söker alliansringar med modern smyckesdesign i klassisk aura rekommenderar vår guldsmed Schalins River. Ringar av vassare design har Schalins Attract att erbjuda. Schalins Passion är ringar vars stenar lyser av stark åtrå och glöd. Serien Schalins Stjärnfall passar ypperligt till både vigsel och förlovning, samt uppskattas som morgongåva eller som smycke. Ljuvlig alliansring finns att finna kollektionen Schalins Allians, vars design är andlös.