Allt om barnsmycken

Barnsmycken är en förtjusande detalj som kan förhöja ditt barns personliga stil. Dessa delikata accessoarer kommer i många former och utföranden - allt från traditionella lockets till charmiga armband och örhängen. Många barn älskar att smycka sig själva, och barnsmycken gör det möjligt för dem att uttrycka sin individuella stil på ett sätt som är passande för deras ålder. De kan bära sina smycken till speciella tillfällen, eller bara för att sätta en extra gnista i vardagen.

Köp barnsmycken online

Det är enklare än någonsin att köpa barnsmycken online. Utbudet är stort och det är lätt att hitta något som passar ditt barns stil och personlighet. Nedan tipsar vi om några återförsäljare med ett bra utbud där du kan köpa barnsmycken online.

Lindex

Lindex erbjuder ett stort sortiment av barnsmycken som är både söta och prisvärda. De har allt från smycken med populära barnfigurer till mer traditionella design, vilket gör dem till ett populärt val för många barn. Lindex förstår att barnsmycken inte bara behöver vara roliga och attraktiva, men också robusta och hållbara. Därför kan du vara säker på att de smycken du köper här kommer att hålla för alla de äventyr som ditt barn vill bära dem på.

Beccasin

Om du letar efter något mer unikt, är Beccasin återförsäljaren att vända dig till. De specialiserar sig på handgjorda smycken för barn och varje stycke är designat med omsorg och kreativitet. Deras smycken är inte bara attraktiva och roliga att bära, utan också skapade med barns aktiva livsstil i åtanke. Så oavsett om ditt barn vill ha ett armband att bära till skolan, eller ett halsband för en speciell tillställning, kommer du att hitta något passande hos Beccasin.

Smycken till förmån för barn

Barn är livets skatt, men ibland far de illa. Här har vi chansen att göra skillnad genom att köpa smycken till förmån för barn. Flera organisationer som jobbar för barns rättigheter har gått ihop med olika tillverkare av smycken till förmån för barn som gör det möjligt för oss att både bära ett vackert smycke och att hjälpa barn till en bättre samvaro.

Sophie by Sophie x Childhood

Sophie by Sophie och Childhood har gått samman för att skapa en särskild kollektion där en del av intäkterna går till att stödja organisationens arbete för barns rättigheter. Kollektionen innehåller flera unika och stilfulla smycken som barn kommer att älska. Dessutom vet du att varje köp du gör inte bara ger ditt barn ett vackert smycke, men också hjälper till att göra skillnad i andra barns liv.

Efva Attling x FN

Samarbetet mellan Efva Attling och FN har resulterat i en exklusiv smyckeskollektion för barn. Varje köp från denna kollektion bidrar till FNs arbete för barns rättigheter. Detta ger dig möjligheten att inte bara ge ditt barn ett vackert smycke, men också att bidra till en god sak. Smyckena i kollektionen är både eleganta och meningsfulla, vilket gör dem till ett utmärkt val för barn som vill bära något speciellt.

Edblad x Maskrosbarn

I samarbete med Maskrosbarn, har Edblad skapat en kollektion av barnsmycken där en del av försäljningen går till att stödja barn som lever i familjer med missbruksproblem eller psykisk sjukdom. Varje smycke i denna kollektion är designat med omsorg och tanke, vilket gör dem till ett utmärkt val för barn som vill bära något som är både vackert och meningsfullt.

Gör egna barnsmycken

En rolig aktivitet att göra med sina barn är att pyssla egna barnsmycken. Det är enkelt, kreativt och roligt. Resultatet blir dessutom ett personligt smycke att bära både som en utsmyckning och som ett minne.

Pyssla egna armband

Att pyssla egna armband kan vara en fantastisk aktivitet för barn. Inte nog med att det är roligt, det är också ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin finmotorik och kreativa färdigheter. Det finns många olika sätt att skapa armband, från att använda pärlor och tråd till att göra charm-armband med små figurer och symboler. Dessutom kan barnen använda dessa handgjorda smycken som personliga gåvor till vänner och familj, vilket gör dem till något extra speciellt.

Pyssla egna halsband

Att göra egna halsband är lika roligt och givande som att göra armband. Med lite kreativitet kan barnen skapa allt från enkla pärlhalsband till mer komplicerade design med olika typer av material. Inte bara är det en fantastisk aktivitet som främjar kreativitet, men det ger också barnen något att vara stolta över när de bär sina egna skapelser. Oavsett om de vill skapa ett halsband att ge som gåva, eller bara vill göra något för att bära själva, kan att göra egna halsband vara en fantastisk erfarenhet för alla barn.